Belægning

Har du specielle ønsker til din have, så er det meget muligt, at vi kan imødekomme dem. Vi har ekspertise indenfor alternative belægninger, og har arbejdet på flere typer af anderledes havekoncepter.

KK Gardens Anlægsservice

Vi laver belægning i
mange forskellige typer

Har du specielle ønsker til din have, så er det meget muligt, at vi kan imødekomme dem. Vi har ekspertise indenfor alternative belægninger, og har arbejdet på flere typer af anderledes havekoncepter. Hvis du ønsker en unik have, så kontakt os i dag.

Vi fører forskellige belægningssten, fliser og kantafgrænsninger til alle typer af haver og græsplæner. Vores belægningsmaterialer er typisk overfladebehandlede, så de skyer vand, olie, skidt og snavs. Hvad enten du søger en full-service løsning, eller blot materialerne til dit næste haveprojekt, så kan vi være behjælpelige med gode råd og vejledning.

Foruden flere typer af belægningsmaterialer er vi førende indenfor alt slags tilbehør, der fuldender din have eller gårdplads. Vi kan være behjælpelige med bl.a. byggesæt med søjler eller ruinstykker, der gør dit havekoncept gennemført, og differentierer den fra naboens.

$

40 37 41 87