Græsplæne

Hos KK Gardens kan vi assistere fra start til slut. Vi kan enten fungere som rådgivere på et projekt, hvor I selv kan stå for selve opførelsen, eller kan vi styre hele processen og levere et færdigt resultat, der matcher jeres behov og ønsker. Valget er jeres.

KK Gardens Anlægsservice

Vi projekterer og anlægger græsplæner i alle størrelser og former.

Hos KK Gardens ved vi, at en græsplæne ikke blot er en græsplæne. Der findes forskellige sorter af græs, og da der er flere anvendelsesmuligheder for græsplæner, er to græsplæner næppe ens.

Vi projekterer og anlægger græsplæner i alle størrelser og former. Vi har bl.a. erfaring med gårdhaver, sportspladser, familieplæner og parker. Når vi kender jeres brugsønsker, krav til udseende og holdbarhed finder vi den græssort, der spænder bedst med jeres behov. Med baggrund i en jordanalyse af området kan vi vurdere, hvilke gødningstyper der er brug for, så græsset hurtigt vokser sig stort og sundt. På den måde får I den smukkeste og mest holdbare plæneløsning, der passer perfekt til jeres ønsker og vedligeholdelseskrav.

$

40 37 41 87

Vores mange ekspertiser

Vi tilbyder udlægning af både midlertidigt og permanent rullegræs

Hos KK Gardens tilbyder vi udlægning af både midlertidigt og permanent rullegræs. Færdiggræs kommer i store ruller lige til at rulle ud. Rullegræs er en nutidig løsning, der både egner sig ved nyanlæg, reparation og ændringer.

Græsset slår rod i løbet af tre uger, er slidstærk og egner sig udmærket til daglig brug. Rullegræs er ideelt til anlæg, der hurtigt skal tages i brug, eller hvor man ønsker mindst mulig gene overfor sine brugere.

Hos KK Gardens klarer vi efter aftale alle vedligeholdelsesopgaver i forbindelse med græsplæner, deriblandt:
⦁     Eftersåning med græsfrø
⦁     Gødskning
⦁     Top-dressing
⦁     Vertikalskæring
⦁     Verti-dræning
⦁     Samt bekæmpelse af gåsebiller med nematoder