KK Gardens Anlægsservice

Hvem er jeg?

Hej, Jeg hedder Kristian Kjærgaard og er drivkraften bag KK Gardens. Jeg har i mange år beskæftiget mig med gartnerfaget, og elsker at arbejde med både anlæggelse, projektering og vedligeholdelse af store som små have- og anlægsprojekter. Jeg er udlært som anlægsgartner i Beder ved Århus. Før jeg valgte at blive selvstændig med virksomheden, har jeg bl.a. arbejdet som gartner på et landsted i Kent, Sydengland, hvor jeg har fået et indblik i engelske teknikker og traditioner indenfor opsætning og pleje af haver og gårde.

$

40 37 41 87

Vi strækker os langt for at opfylde vores kunders behov, og lever efter mantraet, at kunder er noget, man gør sig fortjent til.

– Kristian Kjærgaard

Over 

15 års erfaring

Jeg har arbejdet som gartner i Sommerland West ved Ringkøbing. Jeg har været gartnerformand i over 15 år ved Skjern Kommune, hvor jeg blandt andet har haft ansvaret for nyanlæg af beplantninger, forårsløg og sommerblomster samt vedligeholdelse og beskæring af haver og anlæg. Sideløbende har jeg drevet selvstændig virksomhed, og i 2005 startede jeg anlægsgartnervirksomhed, hvor jeg i dag arbejder.

Jeg arbejder primært i lokalområdet, og kører ud som anlægsgartner i områderne omkring Tarm, Skjern, Ringkøbing, Videbæk, Holstebro og Herning. Vi påtager os dog også gerne opgaver i resten af landet