Rådgivning

Hos KK Gardens kan vi assistere fra start til slut. Vi kan enten fungere som rådgivere på et projekt, hvor I selv kan stå for selve opførelsen, eller kan vi styre hele processen og levere et færdigt resultat, der matcher jeres behov og ønsker. Valget er jeres.

KK Gardens Anlægsservice

Vi assisterer med terrasser, indkørsler og blomsteranlæg og mere

Vores baggrund gør os i stand til at fungere som eksterne rådgivere og sparringspartnere på alle typer af haveprojekter. Er du tom for idéer, eller mangler du viden om, hvad der vil tage sig godt ud på en bestemt plads i haven? Vi har lange uddannelser udi gartneri, der kombineret med vores store erfaring fra mangeartede projekter, gør os til den ideelle vejleder indenfor alskens typer af have- og gårdarbejde. Vi kan bl.a. assistere ved terrasser, indkørsler og blomsteranlæg.

$

40 37 41 87

Vores mange ekspertiser

Stor erfaring i at få nye elementer
tilpasset en eksisterende have

Hos KK Gardens planlægger og udfører vi gennemgribende eller nænsomme ændringer i eksisterende haver. Vi har en sans for detaljen, og ser anlægget og haven som en helhed, hvor alle dele skal passe ind. Vi har stor erfaring i at få nye elementer tilpasset en eksisterende have, så ring og aftal en tid, hvor vi kan sætte os sammen og få en snak om, hvad du har lyst til i netop din have. Så kan vi se på, hvad der er muligt, tegne en samlet plan og finde frem til en fornuftig pris.