Snerydning

Hos KK Gardens kan vi assistere fra start til slut. Vi kan enten fungere som rådgivere på et projekt, hvor I selv kan stå for selve opførelsen, eller kan vi styre hele processen og levere et færdigt resultat, der matcher jeres behov og ønsker. Valget er jeres.

KK Gardens Anlægsservice

Vi sikrer vejen for dig

Hos KK Garden har vi flere års erfaring indenfor snerydning, saltning og glatførebekæmpelse. Hvad enten du har brug for at få ryddet for sne foran kontorbygningen, ejendommen eller blot på fortovet foran parcelhuset, så er vi en sikker og stabil partner, der altid leverer et grundigt stykke arbejde.

Vores snerydning overholder altid de gældende regler på området, og du kan derfor være tryg, når du færdes på de ryddede områder. Vi sørger også for saltning, så der undgås ulykker i forbindelse med isglatte veje eller pladser. I tilfælde af snestorm kan vi rykke ud hurtigt. Snerydning og glatførebekæmpelse foretages primært i lokalområdet omkring Skjern og Tarm.

 

$

40 37 41 87

KK Gardens Anlægsservice

Snerydning på fast basis i
Ringkøbing-Skjern kommune

Hos KK Gardens har vi altid en grundig tilgang til snerydning, og rykker ud, så snart sneen har lagt sig. En fast aftale med os sikrer en vinter uden ubehagelige overraskelser, hvor der altid bliver gjort et godt stykke arbejde og leveret en service ud over det sædvanlige. Vi forsøger altid at være til så lidt gene som muligt, og derfor ryddes der typisk sne tidligt om morgenen, inden folk møder på arbejde.

Vi sender altid de samme folk ud til snerydning, så der ikke altid er forskellige sneryddere på opgaven. Vores folk er imødekommende og venlige, der sørger for at holde en god kontakt til ejendommens beboere eller arbejdspladsens medarbejdere.

$

40 37 41 87

Vores mange ekspertiser

Snerydning for boligforeninger og andelsforeninger i Skjern og Tarm

Hos KK Garden kommer vi gerne og rydder sne foran alle opgange og på alle fortove. Vi rydder også cykelstier, parkeringspladser og andre udendørs fællesarealer, så tøv ikke med at kontakte os for snerydning eller glatførebekæmpelse. Der gives individuelle tilbud til bolig-, andels, og ejerforeninger i Skjern og Tarm.